Tapijt folie, bescherming voor tapijt

Banner Afdekgigant premium verkooppunt Easydek

Tapijt folie is een zelfklevende folie die speciaal ontwikkeld is voor het tijdelijk beschermen van uw tapijt, tapijttegels, gestoffeerde trappen en andere textielvloeren. De tapijt folie zorgt er voor dat uw tapijten beschermd blijven tijdens de verschillende bouwwerkzaamheden zoals bijvoorbeeld timmeren, schilderen, en stukadoren.

Tapijt folie is ook uitstekend geschikt voor het beschermen van trappen en treden. Tapijt folie is er in diverse maten en voor trappen hebben we ook de tapijt folie van 30 cm breedt. Tapijt Folie wordt ook wel “Carpet Cover” genoemd.

Tapijt afdekken

Tapijten worden steeds duurzamer. Zeker de project tapijten zijn de laatste jaren enorm verbeterd. Mede daardoor is er veel vraag naar een degelijk afdekmateriaal voor tapijten. Afdekgigant heeft voor tapijt en tapijt tegels absoluut het best materiaal wat er op de markt is. Carpet Cover is er in 2 varianten.

  • Carpet Cover 60 micron (M6)
  • Carpet Cover 100 micron (M10)

Carpet cover 60 micron is een uitstekende tapijt folie, bescherming voor tapijt en tapijttegels wanneer het tapijt normaal belast wordt. Bijvoorbeeld in looppaden, voor opleveringen, of tijdens tijdelijke kleine werkzaamheden in kantoorgebouwen of andere lokaties.Carpet Cover 100 micron is zeer sterke tapijt folie, bescherming voor tapijt en tapijttegels en geschikt voor zware belasting.

Onze Carpet Cover is een zeer sterk, doorzichtig zelfklevend folie die aan de onderzijde voorzien is van een klevende hechtlaag welke zich optimaal hecht aan textiele ondergronden. Onze Carpet Cover wordt op rollen geleverd en is zodanig opgerold dat de kleeflaag aan de buitenkant zit waardoor het met de voet of met de hand uitrollen zeer gemakkelijk is.

Bovendien komt de folie daardoor direct strak en vast te liggen. Carpet Cover is razend snel te verwerken waardoor het een enorme tijd winst opleverd en de werkzaamheden gewoon door kunnen gaan.

Tapijt folie is na de werkzaamheden ook weer gemakkelijk te verwijderen en laat natuurlijk ook geen lijmresten achter. U hoeft onze tapijt folie ook niet met tape af te plakken. En tapijt folie van afdekgigant is ideaal voor rollend verkeer zoals rolsteigers, karren en dolleys. Neem geen risico met uw tapijt of carpetten en bescherm uw vloeren met tapijt folie (Carpet Cover ) van afdekgigant.

Carpet Cover M10

Even alle voordelen op een rijtje:

  • Zelfklevend
  • Ontzettend sterk
  • Razendsnel te verwerken
  • Bijzonder snel te verwijderen
  • Geen tape nodig
  • Laat geen lijmresten achter
  • Ideaal voor het beschermen van gestoffeerde trappen
  • Ideaal voor rollend verkeer zoals: rolsteigers,karren en dolleys

Door zijn uitstekende kwaliteiten is onze Carpet Cover een zeer veel gebruikt product in de projectbouw. Bovendien werken steeds meer stoffeerders hun stofferingen af met onze Carpet Cover.

Wilt u meer weten over onze Tapijt folie (Carpet Cover) kijk dan bij de specificaties op deze pagina. U kunt ook een handige handleiding downloaden voor het afdekken van tapijt met Carpet Cover.

AG Afdekservice

Wilt u dat wij uw tapijt afdekken?

Vraag dan hier uw offerte aan voor onze AG Afdekservice!

U krijgt binnen 1 dag een passende offerte. Materiaal en afdekken in één hand. Eén aanspreek punt. Flexibel en efficient.

Wij werken uitsluitend met absolute top materialen en testen onze producten altijd zelf. Onze mensen hebben al jaren ervaring en zijn allemaal in het bezit van VCA+

In samenwerking met de ontwikkelaars en de fabriek kunnen wij ook Tapijt folie leveren met aangepaste maten. Als u hier meer over wilt weten kunt u contact op nemen via ons contactformulier. Of lees meer….. 

De waardering van www.afdekgigant.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 178 reviews.