Taraflex Bateco Afdekvloersystemen

Wat u moet weten over onze Taraflex Bateco Afdekvloeren
Bateco Afdekvloeren zijn speciaal ontwikkeld voor het afdekken en beschermen van sportvloeren, sportzalen en gymzalen. Er zijn vele soorten vloeren die regelmatig afgedekt moeten worden met een sterk en vormvaste afdekking.

Bateco vloerbescherming is een speciaal samengestelde vloerafdekking voor o.a. sportvloeren die zonder plakken vlak op de ondergrond blijft liggen. Op deze manier kunnen sporthallen, sportcentra’s en bijvoorbeeld tennishallen multifunctioneel gebruikt worden. De kostbare sportvloeren worden op deze manier met de Bateco afdekvloeren optimaal beschermd. Bateco afdekvloeren zijn leverbaar in een neutrale, standaard antraciet/grijs tint.

Afdekgigant heeft het!

Afdekgigant

Ook voor het beschermen en afdekken van de kostbare sportvloeren heeft afdekgigant de beste afdekking in huis. Taraflex Bateco afdekvloeren zijn toonaangevend als het gaat om het afdekken van sportvloeren.Afdekgigant is inmiddels een begrip op het gebied van afdek-en beschermvloeren en dat willen wij graag zo houden. Daarom werken wij uitsluiten met de beste afdek-en beschermmaterialen. Ook Gerflor heeft met hun ervaring en ontwikkeling van deze “misschien wel beste sportvloerbescherming” hun plaats gevonden in ons assortiment.

Installatie van de Bateco afdekvloer

Het installeren van de Bateco afdekmatten wordt meestal de eerste keer gedaan door onze afdekservice. Omdat de eerste keer de matten precies op maat gemaakt moeten worden is het verstandig dit door onze professionals te laten doen. De Bateco rollen worden doorgaans in de breedte van de sportzaal uitgerold. De rollen kunnen eenvoudig met de voet worden afgerold . Voor kleine rollen tot bijvoorbeeld 15 meter is een op-en afrolapparatuur niet noodzakelijk. Voor langere lengtes is het mogelijk om een op/afrolwagen te gebruiken.

Oprollen van de Bateco Afdekvloer

Het oprollen van de Bateco afdekmatten kan eenvoudig met de voet gebeuren
of met behulp van een speciaal hiervoor ontwikkelde oprol- transportwagen. De oprol- transportwagen zorgt er voor dat de Bateco matten recht en gelijkmatig wordenopgerold. Ook kan er gebruik gemaakt worden van een eventuele optionele Bateco steekwagen welke de rollen gemakkelijk naar de gewenste plaatsen vervoerd. Het oprollen van de afdekmatten in een ruimte van bijvoorbeeld 30 x 45 meter neemt ongeveer 1,5 uur in beslag. Voor kleine rollen is de oprolwagen niet noodzakelijk. 

Bateco afdekvloeren op maat gemaakt

Nadat de Bateco afdekvloer op maat gemaakt is door onze afdekservice is het op-en afrollen in een oogwenk gebeurd. Het afdekken van een sporthal, sportvloer of tennishal van 30 x 45 meter is in ongeveer 1,5 uur gebeurd. Het oprollen duurt meestal een half uurtje korter. De rollen worden standaard geleverd met kartonnen oprolbuizen. De standaard maximale lengte van één Bateco afdekrol is 20m1 en 30 m1. Op aanvraag zijn rollen langer dan 30 meter ook leverbaar. Neemt u dan contact met ons op.

Optionele hulpmaterialen

Optionele doch zeker geadviseerde hulpmaterialen zijn de Floor-Taper en de Speciale Custom Steekwagen waarmee u zeer eenvoudig de rollen in en uit de rollenstellage kunt halen en kan vervoeren. Natuurlijk kunnen wij u over alle hulpmiddelen uitleg geven en u adviseren welke hulpmiddelen u nodig heeft. We hebben zelfs een compleet AG Bateco Oprolsysteem in ons assortiment om het plaatsen en verwijderen van deze fantastische evenementenvloeren nog gemakkelijker te maken.Stevige op/afrolwagen en transportwagen voor het plaatsen en verwijderen van de Taraflex Bateco Afdekvloeren. Klik hier voor meer informatie.

De Bateco Afdekmatten worden doorgaans tegen elkaar aangelegd en afgeplakt met de speciale speciale Bateco advanced tape  Wij adviseren de naden altijd af te plakken voor het vochtdicht maken van de beschermvloer. (het is niet aan te raden andere tape te gebruiken) In enkele gevallen is het mogelijk om de Taraflex Bateco Afdekvloer overlappend te leggen. Voor informatie hierover kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Alles op een rijtje!

Eigenschappen:

 • Snel en eenvoudig te leggen
 • Snel en eenvoudig verwijderbaar
 • Waterafstotend
 • Schokdempend
 • Brandveiligheid: Brandklasse Bfl – s1
 • Goed schoon te maken (met een schrob-zuigmachine)
 • Diameter van de rol: ca. 30 cm
 • Leverbaar in antraciet/ grijs
 • Lange levensduur

Technische specificaties:

 • Baanbreedte: 1,5 meter
 • Dikte: 1,5 mm
 • Gewicht: 2,05 kg/m²
 • Brandveiligheid: Brandklasse Bfl – s1
 • Kleur: antraciet/ grijs
 • Bestand tegen verdunde zuren,basen vet, olie en reinigingsmiddelen m.u.v vinyloplosmiddelen.

Wanneer u geïnteresseerd bent in de Taraflex Bateco afdekvloersystemen van Afdekgigant kunt u contact opnemen via het offerteformulier of even bellen met onze klantenservice.

De waardering van www.afdekgigant.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 188 reviews.