Top Cover voor aanrechtbladen

Top Cover als bescherming voor uw aanrechtbladen

Topcover is een revolutionair product. Het is dé perfecte bescherming voor aanrechtbladen, sanitair, kozijnen én glas tijdens intensieve of zwaardere werkzaamheden. Deze speciaal zelfklevende beschermfolie voorkomt beschadigingen of vervuiling van uw dierbare spullen. Wanneer u Topcover gaat gebruiken, dient de ondergrond droog en vetvrij te zijn. Dit product is getest op een inzetduur van 30 dagen. Lang genoeg om de geplande werkzaamheden tot een goed einde te brengen zonder gevolgen voor uw aanrechtbladen, glas, kozijnen of sanitair. U kunt dit product direct online bestellen. Wij zorgen voor een snelle levering.

U voorkomt beschadigingen aan aanrechtbladen met Top Cover

Tijdens intensieve werkzaamheden is het goed afdekken van belangrijke zaken cruciaal. Zeker als het gaat om kostbare zaken, zoals aanrechtbladen en kozijnen. Krassen op het aanrechtblad of beschadigingen aan sanitair of kozijn zijn vaak moeilijk te herstellen. Voorkomen is beter dan genezen en daarom gebruikt u Top Cover. Dankzij de zelfklevende beschermfolie is deze makkelijk te verwijderen zonder lijmresten achter te laten.

Stel, uw heeft aanrechtbladen van keramiek of natuursteen in uw huis. Het zijn relatief dure aanrechtbladen die de nodige bescherming verdienen tijdens werkzaamheden zoals schilderwerk, betegeling of het plaatsen van nieuwe keukenkastjes. We weten allemaal dat een krasje zo gemaakt is en dat zou toch zonde zijn. Zeker nu Top Cover bestaat. Het is een tijdelijke bescherming, makkelijk aan te brengen en geen tijdrovende klus, want u hoeft dit materiaal niet af te plakken. Het is zelfklevend en betekent dus ook dat het niet verschuift.

Top Cover is er ook voor uw sanitair

Voor aanrechtbladen is Top Cover ideaal, maar ook voor uw sanitair. Een gedeeltelijke verbouwing van de badkamer brengt vuil en stof met zich mee en er wordt gereedschap gebruikt waardoor het sanitair dat blijft, gevaar loopt. Er kunnen krassen ontstaan, en erger nog, er kunnen beschadigingen ontstaan die niet meer te herstellen zijn.

Als leverancier van de beste afdekmaterialen kunnen wij met een gerust hart zeggen dat Top Cover een topproduct is. Voordelig in aanschaf en professioneel in gebruik. Geschikt voor zowel particulieren als ondernemers. Met Top Cover in uw assortiment beschermingsmaterialen komt u nooit voor verrassingen te staan. Het biedt net even iets meer bescherming dan een masker of een statische folie. Het is flexibel en hecht uitstekend. Wij zijn er dan ook trots op dat u dit product bij ons online kunt kopen, want hiermee voldoen wij in een behoefte die al langer bestaat. Het product is uitvoerig getest en ideaal bij projectinrichting, bouwen, afbouwen, renoveren en schilderen. Neem geen risico, zorg dat u voor uw aanrechtbladen of sanitair Top Cover in huis heeft. U kunt direct online bestellen, want wij hebben dit product op voorraad zodat wij snel kunnen leveren.

Ook voor plaatsen beschermvloer

Hulp nodig bij het afdekken van úw vloeren? Met onze afdekservice weet u als particulier of bedrijf zeker dat uw vloer ook echt goed afgedekt wordt. Niet alleen plaatsen wij de beschermvloer, wij verwijderen deze weer ook weer vakkundig als de klus weer achter de rug is. Goed geregeld dus! Hieronder treft u (ook buiten Noord-Brabant) een aantal plaatsen en steden aan waar onze tevreden klanten vandaan komen.

Bent u de volgende?

  • Breda
  • Den Bosch
  • Dordrecht
  • Gorinchem
  • Oosterhout
  • Rotterdam
  • Tiel
  • Tilburg
  • Utrecht
  • Waalwijk

Zie ook:

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Wij maken uw offerte handmatig voor u op maat! Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor de Professionele AG Zelfklevende Beschermfolies en laat u verrassen.