Veilig bestellen

Veilig bestellen bij Afdekgigant.

Bij Afdekgigant kunt u met een gerust hart veilig uw bestellingen plaatsen en betalen. Wij werken uitsluiten met gevestigde namen en veilige betaalsystemen om de veiligheid maximaal te waarborgen.

Veilig bestellen en veilig betalen staat bij Afdekgigant voorop. U kunt bij ons betalen via veilige betaalsystemen zoals iDeal en Paypal. Maar u kunt natuurlijk ook gewoon via uw eigen bank uw betaling doen. Wij accepteren ook betalingen met diverse creditcards zoals: Visa, American Express en Mastercard.

Wij begrijpen dat veilig bestellen en betalen het belangrijkste is wanneer u een aankoop doet via onze webwinkel. Daarom doen wij er alles aan om de veiligheid te waarborgen. Zo kunt u bij ons uw producten veilig bestellen en betalen in de veilige omgeving van uw eigen bank of betaalsysteem. Mocht u toch nog twijfelen over ons veilige betalingssysteem, dan kunt u natuurlijk uw bestelling ook op uw eigen gewenste manier overmaken. Vraag gewoon even een offerte aan voor de producten die u wilt en wij sturen u de offerte. Na acceptatie (door u) van de offerte wordt de factuur verzonden en kunt u deze overmaken. Alles geregeld:-)

Paypal.

Afdekgigant wordt ondersteund door PayPal!

Met PayPal betaalt u snel en veilig online. U kunt PayPal gebruiken om internationaal te kopen en te verkopen. Bovendien koopt en betaald u beschermd met PayPal. En online betalen met paypal is gratis. PayPal is het meest gebruikte betaalsysteem ter wereld en stelt hoge eisen aan “veilig online betalen”.

Paypal wordt ondersteund door:

Veilig betstellen met paypal creditcards en Afdekgigant

iDeal.

Ook iDeal ondersteund Afdekgigant!

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Gewoon betalen via uw eigen bank.

iDeal wordt ondersteund door:

Veilig betalen met ideal-banken en Afdekgigant

Bancontact / Mister Cash

Bancontact, tot in 2016 bekend als Bancontact/Mister Cash, is de Belgische marktleider op gebied van elektronische betalingen. Als betaalschema is het verantwoordelijk voor de controle, berekening en verwerking van elektronische betalingen. Deze betalingen kunnen gebeuren via debetkaarten.

Gebruikers beschikken over een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart is geschikt voor zowel on- als offline betalingen. Alle grote Belgische banken zijn aangesloten en maken betalingen via Bancontact mogelijk. Betalingen zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Bovendien zijn betalingen via Bancontact altijd 3D-secure beveiligd. De betaalmethode is daardoor bijzonder geschikt voor webshops. Naast betalingen via desktop faciliteert Bancontact ook betalingen via een app. Klanten scannen een QR-code en kunnen zo snel en eenvoudig afrekenen.

Klik hier om de Bancontact app te downloaden.

Overboeking per bank.

Mocht u toch nog twijfelen over ons veilige betalingssysteem, dan kunt u natuurlijk uw bestelling ook op uw eigen gewenste manier overmaken. Vraag gewoon even een offerte aan voor de producten die u wilt en wij sturen u de offerte. Na acceptatie (door u) van de offerte wordt de factuur verzonden en kunt u deze overmaken. Alles geregeld:-)

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen via: info@afdekgigant.nl of direct bellen met het onderstaande telefoonnummer.

Afdekgigant respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om vragen en bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Afdekgigant zal uw persoonlijke gegevens uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw aanvraag of bestelling.

verzending