Vloer bescherming

Afplakken

Vloer bescherming is een onderschat onderwerp. Zeker bij het plannen van een verbouwing of bouwproject is het belangrijk te weten welke soort afdekking er gebruikt dient te worden voor de verschillende ondergronden en bouwfases. Vaak wordt er gewoon stucloper op kostbare vloer gelegd met alle gevolgen van dien. Men denk vaak dat afdekken of afplakken met uitsluitend één soort materiaal gedaan kan worden, maar niets is minder waar.

Professionele AG Stucloper!

Stucloper witbruin

Europese kwaliteit

Neem bijvoorbeeld stucloper. De professionele AG Stucloper is een uitstekende vloerbescherming, alleen moet men wel weten waar stucloper het beste toegepast kan worden. U kunt stucloper gebruiken op bijvoorbeeld harde bestaande vloeren welke niet gevoelig zijn voor vocht. U kunt onze professionele stucloper vast tapen met de welbekende Oranje  Stucloper Tape. professionele AG Stucloper is leverbaar in diverse diktes.

Toepassing:

Professionele AG Stucloper wordt het vaakst toegepast bij stucadoorwerkzaamheden, maar kan ook voor vele andere doeleinde gebruikt worden. Door de uitstekende en stabiele kwaliteit van de AG Stucloper bent u altijd verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product. Dat is dan ook gelijk de rede dat heel veel stucadoors en andere bedrijven de AG Stucloper bij ons afnemen. En natuurlijk tegen uitstekende prijzen.

Over kwaliteit valt immers niet te twisten!

Diverse soorten vloer bescherming

Er zijn naast de professionele stucloper nog andere soorten vloer bescherming verkrijgbaar in onze webwinkel. Of het nu gaat om afdekvlies, zelfklevende beschermfolie of professionele stucloper. Al onze afdekmaterialen worden geproduceerd in Europa en voldoen aan onze hoge Europese standaard. Wij hebben voor elke vloer de juiste oplossing. Of deze nu een pas gelegde vloer is of bestaande vloer. Hard of zacht. Tapijt of PVC. Wij helpen u graag te voorkomen dat er schade ontstaat tijdens verbouwingen, nieuwbouw of verhuizingen.

AG Afdekpakketten

We hebben ook een aantal afdekpakketten samengesteld. Afdekpakketten zijn voordeelpakketten waarmee u direct aan de slag kunt.

De AG Afdekpakketten zijn samengesteld met onze A-Kwaliteitsproducten. De inhoud van de AG Afdekpakketten verschillen per afdekpakket. Het ene afdekpakket is geschikt voor harde (droge) vloeren terwijl het andere afdekpakket weer geschilt is voor het beschermen van houten vloeren of vochtgevoelige vloeren. Ook voor het minimaliseren van stofmigratie hebben we een  “anti-stof “afdekpakket samengesteld.

Neem gerust even een kijkje bij onze afdekpakketten om te zien welke pakketten en nu in de aanbieding zijn.

Een aantal Afdekmaterialen op een rijtje:

Multi cover ademend

Afdekgigant levert een breed assortiment aan afdekmaterialen, zoals Carpet Cover, Floor Cover, Glass Cover, Multi Cover en natuurlijk ook Professionele Stucloper aan bedrijven en particulieren. De verschillende afdekmaterialen hebben elk hun specifieke eigenschappen en voordelen.

Zo is Carpet Cover perfect voor het afdekken van tapijt, tapijttegels en gestoffeerde trappen, en Floor Cover is weer ideaal voor het afdekken van harde vloeren en is deze vloer bescherming uitstekend geschikt voor het beschermen van houten trappen, laminaat, parket enz…

Vocht gevoelige oppervlaktes.

Voor het afdekken van vocht gevoelige oppervlaktes zoals pasgelegd natuursteen, parket of bolith is de Multi Cover Ademend weer uitermate geschikt. Multi Cover Ademend is speciaal ontwikkeld voor het beschermen van zogenaamde natte vloeren en zorgt er voor dat de pas gelegde vloer rustig door kan drogen terwijl de werkzaamheden gewoon door kunnen gaan. Dit levert enorm veel tijdwinst op.

Wanneer u een droge of een bestaande vloer af gaat plakken met stucloper  is het verstandig de naden af te tapen met Duct Tape. Gebruik Duct Tape alleen niet op Multi Cover Ademend omdat multi cover ademend zelf al een zelfklevende onderkant heeft en omdat Duct Tape niet ademend is.

Afdekken van natuursteen en parket.

Voor het afdekken van pas gelegde vloeren (zoals natuursteen) is er maar 1 soort afdekmateriaal geschikt!!!

Multi Cover Ademend is een drielaags vloer bescherming voor het tijdelijk afdekken van pasgelegde vloeren
zoals gietvloeren, natuursteen,tegelvloeren en parket. De onderlaag is een stroeve, lichthechtende vezelvlies waardoor deze vloer bescherming mooi strak en vlak komt te liggen.

Dankzij de meervoudige membramenstructuur (gore tex) is het materiaal ademend waardoor deze toegepast kan worden op nieuwe, pas gelegde vloeren! Multi Cover Ademend is daarnaast ook nog eens vochtdicht vanaf de bovenzijde! Welk soort vloer bescherming u nodig heeft hangt af van uw situatie. Elke situatie is anders en daarom hebben wij een “productwijzer” om u te helpen de juiste keuze te maken.

Uitieindelijk is het belangrijkste dat u een prachtige vloer heeft waar u nog jaren plezier van kunt hebben. Zorg daarom dat u voldoende informatie heeft en kies met behulp van de productwijzer de juiste vloer bescherming.

Beschermfolie voor harde vloeren

Nog een vloer bescherming is zelfklevende beschermfolie. Deze speciale krimpvrije beschermfolie wordt
gebruikt op houten vloeren, tegelvloeren en andere harde vloeren. Onze zelfklevende beschermfolie heet Floor Cover en heeft een zelfklevende onderkant op waterbasis en is daardoor veilig op alle harde vloeren te plakken, zonder dat uw vloer zal beschadigen.

Floor Cover is eenvoudig uit te rollen en blijft gelijk strak en vlak liggen. Wanneer u de folie wilt verwijderen is dit in een hand omdraai gebeurt. Wilt u meer weten over onze zelfklevende beschermfolie lees dan de volgende blogs: Zelfklevende folie, Afdekken en afplakken of neem contact met ons op.

Wilt u meer weten over andere soorten vloerbescherming,  Multi Cover Ademend en andere soorten afdekvlies of “schildersvlies” lees dan ook de volgende blogs: Natuursteen afdekken, Multicover , Duct Tape , Tapijt afdekken. Deze blogs zullen u een duidelijk inzicht geven en u helpen om de juiste keuzes te maken.

Afdekadvies en Afdekservice.

Afdekgigant kan u tijdens alle projecten een afdekadvies geven en samen met u of uw bouwbegeleider een plan opstellen om uw vloeren tijdens de verschillende bouwfases met het juiste afdekmateriaal te beschermen tegen vuil, vocht, verkleuring of beschadigingen. Ook voor het beschermen van de vloeren kunt u ons inschakelen.

Wilt u meer weten over onze afdekservice of wilt u een persoonlijk afdekadvies? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel met het onderstaande telefoonnummer.

De waardering van www.afdekgigant.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 186 reviews.

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor de Professionele AG Stucloper

👇​