Professioneel AG Afdekvlies Zelfklevend

Zelfklevend afdekvlies

Professioneel zelfklevend AG afdekvlies voor de beste bescherming van uw vloer

Professioneel zelfklevend AG afdekvlies is geschikt voor vloeren en trappen van allerlei materialen. Het biedt een uitstekende bescherming aan bijvoorbeeld kunststofvloeren, laminaat, parket, beton, gelakte trappen etc. Doordat het beschermvlies zelfklevend is, blijft het prima op zijn plaats liggen. De kleeflaag is stevig, maar dun zodat het makkelijk te verwijderen is. Voorzien van een antislip onderlaag is AG afdekvlies het beste materiaal dat u kunt kopen ter bescherming van uw vloer óf trap. Zelfklevend AG afdekvlies voor professioneel gebruik kunt u direct online bestellen of afhalen op afspraak.

Professioneel zelfklevend AG afdekvlies verschuift niet

AG afdekvlies behoort tot een van onze best verkochte producten. Vooral de categorie zelfklevend is populair, omdat daarmee het verschuiven tot de verleden tijd behoort. Niets is lastiger dan beschermingsmateriaal dat niet op zijn plek blijft liggen. Vooral op vloeren en/of trappen waarop gelopen wordt, is dit belangrijk vanuit veiligheidsoogpunt.

Het zelfklevende afdekvlies van AG kan voor allerlei situaties worden gebruikt. Het kan er onder meer voor zorgen dat vloeren verder kunnen drogen, zodat werkzaamheden zoals schilderen of lakken hervat kunnen worden. Bovendien heeft dit afdekvlies een zelfklevende laag, zodat het niet afgeplakt hoeft te worden. Dit scheelt tijd, energie en vaak ook ergernissen, want het verschuift niet.

Afdekvlies van AG heeft uitstekende antislip eigenschappen

Goed afdekmateriaal is belangrijk tijdens het slopen, verbouwen of renoveren van woningen, gebouwen en bedrijfspanden. Het voorkomt onnodige beschadigingen en verkleuringen, maar het is ook gewoon handig omdat vloeren niet vuil worden. Zeker als u kiest voor zelfklevend AG afdekvlies. Uw vloer of trap blijft veilig beloopbaar dankzij de uitstekende antislip eigenschappen. Het vallen of uitglijden wordt hiermee tot een minimum beperkt.

Zelfklevend afdekmateriaal is voor elk professioneel bedrijf onmisbaar. Of het nu gaat om bijvoorbeeld een schildersbedrijf, bouwbedrijf of klusbedrijf. U wilt immers de eigendommen van uw opdrachtgevers niet beschadigen. Wij bieden u als afdekgigant het beste op het gebied van afdekmaterialen, zodat u zorgeloos uw werkzaamheden kunt verrichten. Al onze producten zijn uitvoerig getest. U komt niet voor verrassingen te staan.

Professioneel zelfklevend AG afdekvlies is via onze webshop te koop tegen een zeer scherpe prijs. Als groothandel kunnen wij slim inkopen en dat merkt u aan onze lage prijzen. In onze webwinkel hebben wij speciaal voor u de beste afdekmaterialen geselecteerd, zodat u makkelijk een keuze kunt maken. Interesse? Bestel nu. U kunt snel aan de slag met het beste afdekvlies van AG. Wilt u liever eerst een advies? Dan kunt u ook bellen met één van onze specialisten. Met onze service staat u er nooit alleen voor.

Hulp nodig bij het afdekken van úw vloeren? Met onze afdekservice weet u als particulier of bedrijf zeker dat uw vloer ook echt goed afgedekt wordt. Niet alleen plaatsen wij de beschermvloer, wij verwijderen deze weer ook weer vakkundig als de klus weer achter de rug is. Goed geregeld dus! Hieronder treft u (ook buiten Noord-Brabant) een aantal plaatsen en steden aan waar onze tevreden klanten vandaan komen.

Bent u de volgende?

  • Breda
  • Den Bosch
  • Dordrecht
  • Gorinchem
  • Oosterhout
  • Rotterdam
  • Tiel
  • Tilburg
  • Utrecht
  • Waalwijk

Zie ook:

-22%
 35,95 52,95 Incl. BTW
 29,71 43,76 Excl. BTW
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
-29%
 65,98 190,98 Incl. BTW
 54,53 157,83 Excl. BTW
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Wij maken uw offerte handmatig voor u op maat! Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor één van de AG Afdekvliezen en laat u verrassen.